• +376 724 466
  • fusteriaconfer@andorra.ad

Fusteria Ebenisteria Confer Botiga Biocoop Agricultura Ecolòlogica

Fusteria Ebenisteria Confer Botiga Biocoop Agricultura Ecolòlogica


Fusteria Ebenisteria Confer Andorra Alta decoració interiorisme, Mobiliari a mida. La fusteria d’alt standing a Andorra. Tot tipus de treballs en Fusta. FUSTERIA EBENISTERIA CONFER. Interiorisme i Decoració en Fusta. Ebenisteria i Decoració. Crta. Margineda, 32. AD500 SANTA COLOMA – Andorra la Vella. Tel.+376724466. fusteriaconfer@andorra.ad. Mobles de la zona de la cafeteria fets per Fusteria Confer Andorra. I muntatge de la pèrgola amb bigues recuperades d’antigues Bordes Andorranes.

 

FOTOS I VIDEO de la nova Botiga Biocoop Andorra. Perquè som el que mengem, i sobretot mengem el que volem ser, BIOCOOP arriba a Andorra amb una nova oferta d’alimentació i productes BIO, i compromès amb els valors pel consum responsable, el respecte a les persones i al medi-ambient, i a la identitat Andorrana.

FR

Le premier magasin BIOCOOP en Principauté d’Andorre ouvre ses portes le 18 mai !

Avec une offre de plus de 5.000 produits BIO, dont plus de 200 références en vrac, le magasin BIOCOOP veut développer l’offre de produits BIO en Andorre, et cherche à implanter la culture et les valeurs de BIOCOOP dans la Principauté. Le projet a aussi pour mission de promouvoir l’agriculture BIO en Andorre, inexistante à ce jour, et d’offrir une large gamme de produits BIO à la population andorrane et à un prix accessible pour tous.

Le magasin transmet aussi l’identité et la culture andorranes, avec une image et une décoration inspirée des anciennes fermes andorranes (bordes), de la montagne, de l’eau de source, avec une fontaine et son ancien abreuvoir à l’entrée, que surplombe une halle avec des poutres en bois ancien de plus de 200 ans.

L’ambiance calme et détendue, avec un espace adapté à tous les clients. Un salon de thé, une large zone enfants (ludique et éducative) et un parking juste en face, caractérisent cet espace différencié avec un grand confort d’achat.

Le magasin, avec une surface de vente de près de 500 m2, est situé à l’Avda. del Fener 41 (à côté du BancSabadell d’Andorra), en plein centre-ville d’Andorre.

L’équipe accueillante et professionnelle, composée de 8 personnes, vous accompagnera à la découverte des produits BIO et de l’univers de la BIO, et pour faire de BIOCOOP votre enseigne de référence en Principauté Andorre.

CAT

La primera botiga BIOCOOP a Andorra obre les portes el 18 de maig!

Amb una gamma de més de 5.000 productes BIO, i amb més de 200 referències a granel, la botiga BIOCOOP vol desenvolupar l’oferta de productes BIO a Andorra i implantar la cultura i els valors de BIOCOOP al Principat. El projecte té com a missió promoure l’agricultura BIO a Andorra, inexistent fins ara, i d’oferir una àmplia gamma de productes ecològics a la població andorrana i a un preu assequible per a tothom.

La botiga també transmet la identitat i la cultura andorranes, amb una imatge i una decoració inspirada de les bordes andorranes, la muntanya, les fonts, amb una font i un antic com a l’entrada, emmarcada en un cobert amb fusta i bigues de més de 200 anys.  

La tranquil·litat i la calma impregnen l’ambient de la botiga. Un saló de te, un espai infantil lúdic i educatiu, i un aparcament just al davant, caracteritzen aquest espai diferenciat amb gran confort per la compra.

El local, amb una superfície de prop de 500 m2, està situat a la Avda. del Fener 41 (al costat del BancSabadell d’Andorra del c/ de la Unió), al centre d’Andorra.

Un equip acollidor i professional, formada per 8 persones, us acompanyarà per descobrir el món de productes BIO i l’univers ecològic i per fer de BIOCOOP la vostra marca de referència a Andorra.

FUSTERIACONFERANDORRA
FUSTERIACONFERANDORRA

Deja un comentario