• +376 724 466
  • fusteriaconfer@andorra.ad

BANYS A MIDA

Amb una llarga trajectòria en la reforma de banys de luxe a mida a Andorra, el nostre equip s’encarrega d’oferir un tracte personalitzat i orientat cap a què els nostres clients sempre quedin satisfets.
Li oferim assessorament en tot moment perquè la reforma del seu bany d’alt standing s’adapti a les seves necessitats, ajudant-lo en l’elecció de materials, accessoris o distribució entre altres aspectes.
Apostem per la transparència i el contacte constant durant tot el transcurs dels treballs de reforma del seu bany per adequar-nos a les seves especificacions. Considerem fonamental el tracte personalitzat, ja que no hi ha dos clients iguals.
En la reforma de banys hem realitzat molts dissenys per aprofitar al màxim l’espai disponible i no perdre ni un centímetre del seu bany a mida.
Cada projecte de reforma de bany és una motivació per a nosaltres.
Pensem a crear un ambient agradable i de relaxació al bany, ja que és un moment per desconnectar.
Fusteria Confer només treballa amb les marques de banys i accessoris més consolidades en el mercat.
LAVABOS
La tendència actual és la bancada amb lavabo/s integrat/s, en una sola peça, a mida del mobiliari. Sense juntes, sense buits per on pugui colar-se l’aigua.
Les bancades actuals en una sola peça poden ser de resina acrílica, vidre i porcellana sanitària. La resina acrílica permet la seva reparació en cas de mal i pot fabricar-se a qualsevol mesura o forma del mobiliari. També disposem dels tradicionals lavabos encastables. En la reforma del seu bany al Principat d’Andorra o en qualsevol de les Parròquies on oferim els nostres serveis, podrà triar entre diferents colors que permeten la integració en el conjunt del bany de manera que la combinació pot realçar tot l’espai decorat.
I avui en dia tenim materials per a terres, parets, plats de dutxa o banyeres amb materials innovadors que podem utilitzar les fusteries d’alt standing.