• +376 724 466
  • fusteriaconfer@andorra.ad

INTERIORISME I MOBILIARI A MIDA

ARMARIS A MIDA ANDORRA. Armaris en què vostè tria tots els components. Amb els nostres armaris a mida, vostè tria totes les característiques: la mida, el color i l'estil. Pot triar portes amb frontissa o corredisses. També pot triar els accessoris d'interior que vulgui, perquè cada parell de sabates, camisa i mocador tingui el seu lloc. Però no s'amoïni, perquè si no sap què triar, tenim una infinitat de combinacions ja dissenyades per oferir-te.Fusteria Ebenisteria Confer Andorra. Alta decoració, interiorisme i Mobiliari a mida. Som la fusteria d'alt standing a Andorra. Podem fer tot tipus de treballs però som especialment eficients en mobiliari a mida per a pisos de luxe.

INTERIORISME I MOBILIARI A MIDA

Fusteria Ebenisteria Confer Andorra. Alta decoració, interiorisme i Mobiliari a mida. Som la fusteria d'alt standing a Andorra. Podem fer tot tipus de treballs però som especialment eficients en mobiliari a mida per a pisos de luxe.

Fusteria Ebenisteria Confer Andorra. Alta decoració, interiorisme i Mobiliari a mida. Som la fusteria d’alt standing a Andorra. Podem fer tot tipus de treballs però som especialment eficients en mobiliari a mida per a pisos de luxe.

Mobiliari a mida i especial per a: joieries, perfumeries, botigues de tot tipus, despatxos de consultores i bancs, habitatges alt standing.

La manera de treballar d’Ebenisteria Fusteria Confer Andorra, reflex del coneixement de la tradició artesanal i la integració de les noves tecnologies, constitueix una combinació pròpia que imprimeix un segell distintiu als nostres productes i serveis.

Posem a la seva disposició els nostres departaments tècnics i de disseny per a desenvolupar, pressupostar qualsevol projecte d’ebenisteria de luxe a preus competitius, que sigui del seu interès.

Fusteria Confer Andorra realitza mobles de luxe a mida des de fa més de 25 anys. Des de llavors, les mans artistes dels nostres artesans han donat forma a infinitat d’estils i dissenys, dotant a cada peça d’un esperit elegant i personal. La marqueteria i la talla són tècniques artesanals i segell de la personalitat de les peces nascudes al nostre taller. Peces realitzades en fustes nobles i exòtiques, amb acabats perfectes que ens envolten en una estètica exclusiva i plaent. Aquesta és una tasca artesanal, un ofici tradicional. És aquesta una bellesa per a ser viscuda i gaudida. És aquesta una mostra de la passió que encomana les nostres vides i que volem compartir amb tots vostès.

FUSTERIACONFERANDORRA
FUSTERIACONFERANDORRA

Un pensamiento en “INTERIORISME I MOBILIARI A MIDA

Mr WordPressEscrito en  2:39 pm - Jul 7, 2016

Hi, this is a comment.
To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Deja un comentario