• +376 724 466
  • fusteriaconfer@andorra.ad

ARMARIS A MIDA

Fusteria Ebenisteria Confer Andorra. Alta decoració, interiorisme i Mobiliari a mida. Som la fusteria d'alt standing a Andorra. Podem fer tot tipus de treballs però som especialment eficients en mobiliari a mida per a pisos de luxe. Mobiliari a mida i especial per a: joieries, perfumeries, botigues de tot tipus, despatxos de consultores i bancs, habitatges alt standing. La manera de treballar d'Ebenisteria Fusteria Confer Andorra, reflex del coneixement de la tradició artesanal i la integració de les noves tecnologies, constitueix una combinació pròpia que imprimeix un segell distintiu als nostres productes i serveis. Posem a la seva disposició els nostres departaments tècnics i de disseny per a desenvolupar, pressupostar qualsevol projecte d'ebenisteria de luxe a preus competitius, que sigui del seu interès. Fusteria Confer Andorra realitza mobles de luxe a mida des de fa més de 25 anys. Des de llavors, les mans artistes dels nostres artesans han donat forma a infinitat d'estils i dissenys, dotant a cada peça d'un esperit elegant i personal. La marqueteria i la talla són tècniques artesanals i segell de la personalitat de les peces nascudes al nostre taller. Peces realitzades en fustes nobles i exòtiques, amb acabats perfectes que ens envolten en una estètica exclusiva i plaent. Aquesta és una tasca artesanal, un ofici tradicional. És aquesta una bellesa per a ser viscuda i gaudida. És aquesta una mostra de la passió que encomana les nostres vides i que volem compartir amb tots vostès.

ARMARIS A MIDA

 ARMARIS A MIDA ANDORRA. Armaris en què vostè tria tots els components. Amb els nostres armaris a mida, vostè tria totes les característiques: la mida, el color i l'estil. Pot triar portes amb frontissa o corredisses. També pot triar els accessoris d'interior que vulgui, perquè cada parell de sabates, camisa i mocador tingui el seu lloc. Però no s'amoïni, perquè si no sap què triar, tenim una infinitat de combinacions ja dissenyades per oferir-te.Fusteria Ebenisteria Confer Andorra. Alta decoració, interiorisme i Mobiliari a mida. Som la fusteria d'alt standing a Andorra. Podem fer tot tipus de treballs però som especialment eficients en mobiliari a mida per a pisos de luxe.

ARMARIS A MIDA ANDORRA. Armaris en què vostè tria tots els components. Amb els nostres armaris a mida, vostè tria totes les característiques: la mida, el color i l’estil. Pot triar portes amb frontissa o corredisses. També pot triar els accessoris d’interior que vulgui, perquè cada parell de sabates, camisa i mocador tingui el seu lloc. Però no s’amoïni, perquè si no sap què triar, tenim una infinitat de combinacions ja dissenyades per oferir-te.

Armario para vino en Andorra  Altillos para Armarios al Andorra  Armario Ropero Especial  Armario alto baldas  Armario archivador cintas informática  Armario bodega  Armario cajón  Armario climatizado Andorra  Armario empotrado  Armario empotrados  Armario espejo  Armario espejos  Armario exterior  Armario medida Armario para vino  Armario pared  Armario puertas correderas  Armario recibidor  Armario ropero  Armario zapatero  Armarios  Armarios altos  Armarios bajos Armarios bodega  Armarios cajones  Armarios cama  Armarios chinos  Armarios empotrados  Armarios empotrados a medida  Armarios espejo  Armarios espejos Armarios exteriores precios  Armarios librerias dormitorios  Armarios madera arcade  Armarios Andorra  Armarios habitación matrimonio  Armarios a medida Armarios medida Andorra  Armarios para buhardillas  Armarios pared  Armarios pvc  Armarios rack  Armarios resina  Armarios ropero  Armarios roperos  Bricolaje Armario pladur con puertas madera  bricolaje Armarios  bricolaje Armarios empotrados  bricolaje revestir Armarios  catálogo Armarios  colocar focos Armarios construcción paso paso Armario empotrado  construir Armario empotrado  esquema montaje Armario empotrado  estanterías Armarios taquillas  fotos Armarios empotrados  frente Armario  frentes Armario  frentes Armario Andorra  ideas para dividir Armario empotrado  interiores Armarios  interiores Armarios ropero  luz dentro Armario  medidas Armarios Andorra  modelos Armarios Puigcerda  ofertas Armarios Andorra  precio Armario empotrado hecho a medida con madera de calidad  presupuesto Armarios en Andorra  puertas Armarios y todo tipo de reformas en Andorra  puertas Armarios reformas Andorra  puertas correderas Puigcerda pulsadores para puerta Armario en Andorra  tiendas capital Armarios  montadores de Armarios en la Cerdanya  instaladores de Armarios en La Seu d’Urgell  vendo Armario Andorra

FUSTERIACONFERANDORRA
FUSTERIACONFERANDORRA

Deja un comentario