• +376 724 466
  • fusteriaconfer@andorra.ad

CUINES A MIDA

MOBILIARI D’ALT STANDING PER REFORMES DE CUINA A ANDORRA. La varietat disponible és àmplia per poder adaptar-nos a les seves necessitats i poder satisfer les preferències dels nostres clients. Si vols un moble de qualitat i únic, la nostra nova gamma de mobiliari per a reformes cuines a ANDORRA, mobles fets en exclusius per a vostès és ideal per tenir uns dissenys espectaculars en qualsevol tipus de reformes de cuina a Barcelona.

Per a la seva fabricació podem utilitzar diversos tipus de xapa de fusta, que envernissem en un to a elecció del client. Es pot fabricar les portes o calaixos dels mobles, igual que el de l’armadura o en un altre color, per donar un major contrast al disseny. Volem que el teu bany i la teva cuina siguin especials, perquè les reformes al teu pis o xalet siguin al teu gust i estil.

A més, sempre a petició, podem combinar la carcassa en tauler marí fenòlic amb les portes o calaixos en qualsevol material disponible al mercat. Bé vidre de color sobre DM, laca, polilaminat, estratificat, acer inoxidable, uns materials que converteixen les reformes cuina a Andorra fetes per Fusteria Confer, en alta decoració.

A tot això unim que els mobles es fabriquen a mida, per a realitzar unes reformes de cuina al seu pis o xalet d’Andorra molt funcionals i útils. Amb això sempre trobarem una solució perfecta per a cada espai.