• +376 724 466
  • fusteriaconfer@andorra.ad

FUSTA NATURAL

Qualitat i servei defineixen Fusteria de luxe Carpintería de lujo Ebenisteria Confer Andorra, que es caracteritza per un equip multidisciplinari i una oficina tècnica amb professionals de primera línia i anys d’experiència. Aquesta capacitat de treball permet fer realitat qualsevol disseny d’un arquitecte o interiorista a partir d’un simple esbós i, alhora, mantenir una interlocució amb el client que busca solucions per donar resposta a les necessitats funcionals d’un espai. Taller d’ebenisteria i fusteria de luxe i d’alta gamma. Som capaços de fer realitat un moble partint del plànol més detallat però també d’una idea mínima, un simple croquis, inspiració o element preexistent. En col·laboració amb arquitectes, interioristes i professionals del disseny, els nostres experts en fusta seleccionaran els materials i tècniques adequats perquè el moble adquireixi tot el seu potencial estètic i funcional i tingui un rendiment òptim en l’ús que se’n faci.

FUSTA NATURAL

decoració d'estil nòrdic, revestir parets i terres amb fusta natural i de tons clars també és tendència. La forma de treballar la fusta en la decoració nòrdica és molt austera, per això, més que els parquets perfectament simètrics i tractats, el que s'estila són els terres de fusta natural amb les seves imperfeccions incloses,

Fusta natural. Procedent de la decoració d’estil nòrdic, revestir parets i terres amb fusta natural i de tons clars també és tendència. La forma de treballar la fusta en la decoració nòrdica és molt austera, per això, més que els parquets perfectament simètrics i tractats, el que s’estila són els terres de fusta natural amb les seves imperfeccions incloses, que és el que la fa més càlida. En versió econòmica estan els parquets que imiten l’aspecte de la fusta amb acabats desgastats i vintage.

FUSTERIACONFERANDORRA
FUSTERIACONFERANDORRA

Deja un comentario